Τμήματα

Αν είστε έτοιμοι για τη γνωριμία σας με το σύστημα Σατυανάντα μπορείτε να ακολουθήσετε το Πρόγραμμα για όλους. Η φυσική κατάσταση, η ηλικία, το φύλο κ.ά. δεν αποτελούν εμπόδιο για τον αρχάριο στο σύστημα Σατυανάντα.

Οι δάσκαλοι μας θα σας βοηθήσουν στα πρώτα σας βήματα. Στις τάξεις αυτές θα έχετε λεπτομερή καθοδήγηση στις στάσεις του σώματος, στις τεχνικές αναπνοής. Θα σας βοηθήσουν να καλλιεργήσετε το πνεύμα του συστήματος Σατυανάντα. Το κάθε πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαθητών μας. Η έννοια της «μη βίας» και της επίγνωσης διαπνέει πάντα την πρακτική μας και την φιλοσοφία μας και ως εκ τούτου οι μαθητές μας αισθάνονται ασφαλείς με την άσκησή τους.Γιόγκα Νίντρα (του συστήματος Σατυανάντα)

Η Γιόγκα Νίντρα του συστήματος Σατυανάντα είναι μια αποτελεσματική και συστηματική μέθοδος φυσικής, νοητικής και συναισθηματικής χαλάρωσης. Μια βαθειά χαλάρωση και συγχρόνως μια πρακτική διαλογισμού που γίνεται από την ύπτιαRead More »

Τμήμα Sadhana

  Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε μαθητές με εμπειρία στο σύστημα Σατυανάντα και σχεδιάστηκε για όσους είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν πιο προχωρημένες πρακτικές. Η εμπειρία περνάει σε άλλο επίπεδο ότανRead More »

Πρόγραμμα για όλους

  Αυτό το τμήμα είναι για ένα μέσο επίπεδο. Θα ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων. Αν χάσατε ένα σας μάθημα και θέλετε να αναπληρώσετε είτε είστε αρχάριοι είτε έχετε κάποια εμπειρία.Read More »

Γιόγκα Νίντρα (του συστήματος Σατυανάντα)

  Ζείτε μια ζωή υπερδραστήρια και συσσωρεύτετε ένταση σε όλα τα επίπεδα; Ανάγκη βαθύτερη ακόμη και από την άσκηση είναι η χαλάρωση και η αποφόρτηση από το χρόνιο στρες; ΤότεRead More »

Εισαγωγή στο διαλογισμό

Αν έχετε ακολουθήσει τμήματα γιόγκα και έχετε ασκηθεί για ένα αρκετό χρονικό διάστημα, τότε έχετε κάνει μια κατάλληλη προετοιμασία για τη γνωριμία σας με τον διαλογισμό. Αναρίθμητες μελέτες έχουν δείξειRead More »

Ήπιο Θεραπευτικό πρόγραμμα

Αν έχετε ανάγκη από ένα πρόγραμμα που μπορεί να αφαιρέσει την σωματική ένταση, την νοητική κούραση, την συναισθηματική φόρτιση.  Αυτό το τμήμα έχει σχεδιαστεί για σας. Αν βρίσκεστε σε μιαRead More »