Τμήματα

Αν είστε έτοιμοι για τη γνωριμία σας με το σύστημα Σατυανάντα μπορείτε να ακολουθήσετε το Πρόγραμμα για όλους. Η φυσική κατάσταση, η ηλικία, το φύλο κ.ά. δεν αποτελούν εμπόδιο για τον αρχάριο στο σύστημα Σατυανάντα.

Οι δάσκαλοι μας θα σας βοηθήσουν στα πρώτα σας βήματα. Στις τάξεις αυτές θα έχετε λεπτομερή καθοδήγηση στις στάσεις του σώματος, στις τεχνικές αναπνοής. Θα σας βοηθήσουν να καλλιεργήσετε το πνεύμα του συστήματος Σατυανάντα. Το κάθε πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαθητών μας. Η έννοια της «μη βίας» και της επίγνωσης διαπνέει πάντα την πρακτική μας και την φιλοσοφία μας και ως εκ τούτου οι μαθητές μας αισθάνονται ασφαλείς με την άσκησή τους.Ήπιο Θεραπευτικό Πρόγραμμα (on-line)

Αν έχετε ανάγκη από ένα πρόγραμμα που μπορεί να αφαιρέσει την σωματική ένταση, την νοητική κούραση, την συναισθηματική φόρτιση.  Αυτό το τμήμα έχει σχεδιαστεί για σας. Αν βρίσκεστε σε μιαRead More »

Εισαγωγή στο διαλογισμό (on-line)

Αν έχετε ακολουθήσει τμήματα γιόγκα και έχετε ασκηθεί για ένα αρκετό χρονικό διάστημα, τότε έχετε κάνει μια κατάλληλη προετοιμασία για τη γνωριμία σας με τον διαλογισμό. Αναρίθμητες μελέτες έχουν δείξειRead More »

Πρόγραμμα για όλους (δια ζώσης και on-line)

Αυτό το τμήμα είναι για ένα μέσο επίπεδο. Θα ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων. Αν χάσατε ένα σας μάθημα και θέλετε να αναπληρώσετε είτε είστε αρχάριοι είτε έχετε κάποια εμπειρία. ΜπορείτεRead More »

Πρωινή Sadhana (on-line)

Ένα πρόγραμμα για όσους θέλουν να ωφεληθούν από την εξαιρετική ενέργεια που υπάρχει στην ατμόσφαιρα τις ώρες κοντά στο ξημέρωμα, που συνδυασμένο με τις ευεργετικές επιδράσεις των άσανα – πραναγυάμαRead More »