Όλγα Βιτούλα (Sati)

H Όλγα Βιτούλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και σπούδασε Κοινωνική Ανθρωπολογία και Ιστορία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Ολοκλήρωσε τον Α’ κύκλο μεταπτυχιακών σπουδών της στην Συμβουλευτική, στο Ελληνικό Κέντρο Focusing (σε συνεργασία με το University of East Anglia, Norwich, UK) και τον Β’ κύκλο, στην Θεραπευτική Ιππασία και Ιπποθεραπεία, στο Πανεπιστήμιο της Pennsylvania, με ειδικότητα Qualified Instructor (PQI) in Therapeutic Horsemanship (Phase I & II). Εργάστηκε σε κέντρα θεραπευτικής ιππασίας της Αττικής και εκπονεί διδακτορικό στο τμήμα Ανθρωζωολογίας του Πανεπιστημίου της Ουαλίας.

Παρακολούθησε προγράμματα σπουδών Δια Βίου Μάθησης και Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Κολλέγιο Αθηνών, με αντικείμενο την Φιλοσοφία και την Θρησκειολογία, καθώς επίσης και Πολιτισμική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Αθηνών και για αρκετά χρόνια εργάστηκε σαν μεταφράστρια, στον εκδοτικό οίκο ‘Ελληνικά Γράμματα’ και στο περιοδικό «Αρχαιολογία & Τένχες» και συντάκτρια στα περιοδικά «Cosmos Travel», & «ΑΛΟΓΟ, Σπορ & Θέαμα».

Είναι Γεωπαθολόγος και Reiki Master του παραδοσιακού ενεργειακού θεραπευτικού συστήματος Usui Reiki Ryoho.

Με τη γιόγκα ασχολείται από το 2004 και πήρε την εκπαίδευσή της στη διδασκαλία της γιόγκα ως Εισηγήτρια Γιόγκα εκπαιδευμένη στο σύστημα Σατυανάντα στο Σατυανάντασραμ Ελλάδας το 2014.  Συνεχίζει την εκπαίδευσή της και την πρακτική της άσκηση στη διδασκαλία στο yoga-praxis όπου ειδικεύεται στη θεραπευτική και υποστηρικτική γιόγκα.