Η θεραπευτική δύναμη του ήχου

Ελάτε για ένα ταξίδι στο μαγικό και θεραπευτικό κόσμο των μάντρας και της ανθρώπινης φωνής με οδηγό τον Antaratma – Θοδωρή Χιώτη.

Τα mantra είναι συνδυασμοί ήχων που δημιουργούν ένα ισχυρό ενεργειακό πεδίο, ικανό να επιφέρει αρμονία σε όλα τα επίπεδα της ανθρώπινης ύπαρξης, να διευρύνει το νου και να επιφέρει την εμπειρία της επίγνωσης.

Στις συναντήσεις αυτές θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας με:

  • συντονισμό φωνής με τις νότες και τα ενεργειακά κέντρα (chakra)
  • επανάληψη του AUM με διαφορετικούς τρόπους
  • μελέτη του Mahamrityunjaya mantra και του Gayatri mantra
  • την ανάλυση της επίδρασης των mantra στο συνειδητό και υποσυνείδητο νου και τον αποσυμβολισμο των συμβόλων που σχετίζονται με αυτά.

Ο Ανταράτμα – Θοδωρής Χιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το 1995 άρχισε να ασκείται και να μελετά την γιόγκα στο σύστημα Σατυανάντα με την καθοδήγηση της Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι. Το 2000 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Yogic studies 1 και το πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εισηγητών στο σύστημα Σατυανάντα. Διδάσκει τάξεις και εργαστήρια από το 2001. Η σχέση του με τον ήχο και τη μουσική άρχισε όταν ήταν οκτώ ετών όταν άρχισε να μελετά κλασσική κιθάρα. Το 1998 άρχισε να συνθέτει και να τραγουδάει κίρταν. Το κίρταν ανήκει στη Νάντα γιόγκα (τη γιόγκα του ήχου) και στην Μπάκτι γιόγκα (την γιόγκα της καρδιάς) και είναι ένας καταπληκτικός τρόπος έκφρασης και σύνδεσης με τον Εαυτό. Έπαιξε σε πολλά φεστιβάλ γιόγκα και εκδηλώσεις από τότε και σε κάθε ευκαιρία απολαμβάνει να μοιράζεται την υπερβατική αυτή εμπειρία του με τον κόσμο. Είναι κορυφαίος τραγουδιστής των Adi Shakti ένα συγκρότημα κίρταν που παίζει στην Αθήνα και αλλού.

Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Ώρα: 17:30-20:00

Κυριακή 09 Φεβρουαρίου 2020

Ώρα: 17:30-20:00

Εισφορά: 25 € η κάθε συνάντηση / η εγγραφή στις δύο συναντήσεις 40 € / έγκαιρη κράτηση ως 10 Ιανουαρίου: 20 € και 30