Επιστρέφουμε με ασφάλεια

Αγαπητοί φίλοι, μαθητές μας,

Αισίως και ελπίζω με υγεία για όλους φθάσαμε πάλι στην μερική επαναφορά των μαθημάτων μας.

Το yogapraxis θα ανοίξει και θα προσφέρει μαθήματα με φυσική παρουσία.

Τα διαδικτυακά μας μαθήματα θα συνεχιστούν για όσους από σας προτιμάτε να αξιοποιήσετε την νέα αυτή δυνατότητα.

Τα μαθήματα με φυσική παρουσία θα συμπληρώσουν αυτό το πρόγραμμα για να εξυπηρετήσουμε όσους θα ήθελαν να διδαχθούν από κοντά.

Προς το παρόν τα μαθήματα με φυσική παρουσία θα είναι για περιορισμένο αριθμό μαθητών για να εξασφαλίσουμε τις συνθήκες υγιεινής και θα είναι διαθέσιμα τα ακόλουθα τμήματα:

Τρίτη 09:00-10:30 και 18:30 – 20:00

Τετάρτη 19:30 – 21:00

Πέμπτη 09:00-10:30

Προκειμένου να λειτουργήσουν αυτά τα τμήματα όσοι ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας, οι συμμετοχές θα είναι κατόπιν ραντεβού επειδή είναι περιορισμένος ο αριθμός. Ο αριθμός μαθητών περιορίζεται σε 5 άτομα σε κάθε τμήμα. Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα εδώ.

Όσοι από σας έρθετε να κάνετε το μάθημά σας από κοντά χρειάζεται να έχετε το δικό σας στρωματάκι, μαξιλαράκι και κουβέρτα. Θα χρειαστεί να φέρετε το δικό σας νερό και πετσέτα. Να είστε ήδη ντυμένοι για το πρόγραμμα καθώς δεν μπορεί να γίνει χρήση αποδυτηρίου. Αν έχετε οποιοδήποτε σύμπτωμα σας παρακαλούμε μην έρθετε.

Για όσους από σας ενδιαφέρεστε για τα διαδικτυακά μας μαθήματα δείτε το πρόγραμμά μας εδώ. Και ακολουθείστε τις ακόλουθες

  • Σας παρακαλώ ενημερώστε μας ποια τμήματα θα θέλατε να παρακολουθήσετε.
  • Η πλατφόρμα που χρησιμοποιούμε είναι το Zoom. Δώστε μου το email σας για να σας στείλω το link για το μάθημα.
  • Υπολογίστε ότι χρειάζεται να ετοιμάσετε το χώρο στον οποίο θα κάνετε το μάθημα σας. Καλύτερα να είναι ένας χώρος ήσυχος.
  • Φροντίστε να έχετε τον υπολογιστή σας σε κατάλληλο σημείο για να μπορούμε εμείς να σας βλέπουμε.
  • Αν δεν έχετε μαζί σας το στρωματάκι σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα χαλάκι ή μια διπλωμένη κουβέρτα. Επίσης μην ξεχνάτε να έχετε μαζί σας ένα μαξιλαράκι και μια κουβέρτα για την χαλάρωση.
  • Υπολογίστε ότι χρειάζεται να είμαστε όλοι έτοιμοι στη θέση μας για το πρώτο μας μάθημα μισή ώρα πριν για να διορθώσουμε τυχόν τεχνικά και πρακτικά θέματα.

Οι τιμές που ισχύουν ανά μήνα: 4 μαθήματα 45ευρώ, 8 μαθήματα 60 ευρώ, 12 μαθήματα 75 ευρώ. Ισχύουν οι τιμές των ανέργων.

Οι εισφορές παρακαλούμε να κατατίθενται στο λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR03 0172 0420 0050 4207 31040 10 στο όνομα YOGAPRAXIS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

Από το YOGAPRAXIS σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία και την έμπρακτη στήριξή σας

Χάρι Ομ
Βασιλική — Swami Vedavyasananda