Νοέμβριος στο yogapraxis

Τον περασμένο Μάρτιο, όταν έγινε η καραντίνα, βιώσαμε κάτι απροσδόκητο και παράδοξο. Καθώς αρχίσαμε να συνηθίζουμε αυτόν τον νέο τρόπο διαβίωσης, πολλοί από εμάς τον αντιμετωπίσαμε ως ευκαιρία για να κάνουμε πράγματα που δεν είχαμε κάνει για καιρό. Το ψήσιμο του ψωμιού και τα αρτοσκευάσματα γνώρισαν μια τεράστια άνθηση, όπως και οι αναδιατάξεις στο σπίτι, και τα διαδικτυακά μαθήματα. Υπήρξε ένα κύμα στροφής στην αυτοβελτίωση, και στην εξοικείωση με νέους τρόπους επικοινωνίας, αλλά και χρόνος για σειρές Netflix και πλέξιμο…

Και να που τώρα βρισκόμαστε στις ίδιες συνθήκες. Το ψήσιμο μπορεί να είναι καταπραϋντικό και η σωματική άσκηση να βοηθά την ψυχική υγεία, αλλά χρειαζόμαστε κάτι επί πλέον που να ανυψώνει το ηθικό, την ενέργεια και την υγεία μας. Αυτός είναι ένας λόγος για να αξιοποιήσουμε αυτό τον χρόνο εποικοδομητικά. Και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μέσω της γιόγκα έτσι ώστε καμιά στιγμή της ζωής να μη πηγαίνει χαμένη και όλες να αποκτούν την αξία τους.

Και αυτή τη φορά, το yogapraxis σας προσφέρει τη δυνατότητα να ανανεώσετε τον εαυτό σας κάνοντας γιόγκα, και να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας μαθαίνοντας πώς να ζείτε την κάθε στιγμή, σαν να ήταν μοναδική και όχι σαν μια μακρόσυρτη περίοδος που ανυπομονείτε να τελειώσει.

Να είστε όλοι καλά!

Με αγάπη

Σουάμι Βενταβυάσα

Υ.Γ. τα προγράμματά