Γιόγκα Νίντρα (του συστήματος Σατυανάντα) (on-line και στο στούντιο)

 

Ζείτε μια ζωή υπερδραστήρια και συσσωρεύετε ένταση σε όλα τα επίπεδα; Ανάγκη βαθύτερη ακόμη και από την άσκηση είναι η χαλάρωση και η αποφόρτιση από το χρόνιο στρες; Τότε χρειάζεστε οπωσδήποτε την Γιόγκα Νίντρα. Μία συστηματική μέθοδο βαθιάς χαλάρωσης που δημιουργήθηκε από τον Paramahamsa Satyananda. Επιφέρει σωματική, νοητική και συναισθηματική χαλάρωση.

Γιόγκα σημαίνει ενότητα ή επικεντρωμένη επίγνωση, και Νίντρα σημαίνει ύπνος. Συνεχείς προφορικές οδηγίες σας βοηθούν να φθάσετε στην οριακή κατάσταση μεταξύ ύπνου και εγρήγορσης. Εκεί αποβάλλονται όλες τις σωματικές, νοητικές και συναισθηματικές εντάσεις. Όταν βγαίνετε από την Γιόγκα Νίντρα είστε ανανεωμένοι και έχετε αναπληρώσει την σωματική και νοητική ξεκούραση ενός 4ωρου βαθύ ύπνου. Η Γιόγκα Νίντρα του συστήματος Σατυανάντα ωφελεί πολλαπλώς την υγεία, ανακουφίζει από το στρες, την ένταση, το άγχος και την αϋπνία.

Η πρακτική στην πλήρη της μορφή αποτελείται από οκτώ στάδια και συνήθως διαρκεί έως και 45 λεπτά. Η σειρά των οκτώ σταδίων είναι ουσιαστική για την αποτελεσματικότητα της πρακτικής. Ενδεικτικά περιγράφονται πιο κάτω ορισμένα στάδια.

Κάθε Τετάρτη, 20:15 – 21:30 (online και στο στούντιο)