Γιόγκα, ένας δρόμος προσωπικής ανάπτυξης

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021, Ώρες: 17:00-20:00
Η γιόγκα πρέπει να γίνει αντιληπτή ως vidya, όχι μόνο ως μια σειρά πρακτικών.
Μέσω της γιόγκα ως vidya μπορεί κανείς να βελτιώσει τις ποιότητες των καθημερινών δραστηριοτήτων, αλληλεπιδράσεων, σκέψεων και συναισθημάτων και να εξερευνήσει τον τεράστιο θησαυρό της επιστήμης της Γιόγκα, με πρακτικό τρόπο που επιτρέπει σε κάποιον να βρει ειρήνη και ικανοποίηση στη ζωή. Η βαθύτερη γνώση της γιόγκα οδηγεί στη θετικότητα, τη δημιουργικότητα, την πνευματική επίγνωση, καλλιέργεια και ανάπτυξη της προσωπικότητας.
Η Σουάμι Σιβαμούρτι, για μας Σουάμιτζι, δεν είναι μόνο η δασκάλα μας στην γιόγκα αλλά και ο άνθρωπος που μας έδειξε τι σημαίνει πνευματική ζωή. Μας οδήγησε στη σύνδεσή μας με την πνευματική μας παράδοση και μας έδειξε την σημασία της σχέσης γκούρου και μαθητή. Υπήρξε για μας τους μαθητές της ένα παράδειγμα αταλάντευτης πίστης στο καλό και στο ντάρμα, και σταθερής προσήλωσης στην κατεύθυνσης της πνευματικής εξέλιξης. Ένα υπόδειγμα πνευματικού μαθητή.
Από το 1976, η Σουάμι Σιβαμούρτι διαφυλάσσει την ακεραιότητα, την παράδοση, την αυθεντικότητα και την υψηλή ποιότητα διδασκαλίας της Σατυανάντα Γιόγκα στην Ελλάδα.
Κόστος: 25 ευρώ
Για πληροφορίες και εγγραφές Yogapraxis: info@yogapraxis.gr, 2109843303