Σουάντιστανα, διασχίζοντας τις θάλασσες των συναισθημάτων

 

Το σύστημα των τσάκρας είναι μία εις βάθος αναπαράσταση του σύμπαντος.  Κάθε ένα από τα επτά επίπεδα αντιπροσωπεύει μεγάλες περιοχές της ανθρώπινης ζωής.  Θέματα όπως αγάπη, και σχέση, δύναμη και πνευματικότητα, συναισθήματα και ένστικτα βρίσκουν την θέση τους και την θέση τους μέσα στο σύστημα αυτό.
Το σύστημα των τσάκρας περιλαμβάνει την ενεργειακή δομή μέσα από την οποία μπορούμε να οργανώσουμε την ζωτική μας δύναμη.  Ένα τσάκρα είναι ένα κέντρο οργάνωσης που δέχεται, αφομιώνει και εκφράζει τη ζωτική ενέργεια.
Βασισμένα στη θέση τους στο σώμα, τα τσάκρας έχουν συσχετιστεί με διάφορες καταστάσεις συνειδητότητας, αρχετυπικά στοιχεία, και φιλοσοφικές δομές.

Το δεύτερο τσάκρα (σουάντιστανα) είναι η αρχή της κίνησης και ο συναισθηματικός πυρήνας μας, αρκετά γειωμένος για να περιέχεται αλλά και αρκετά ανοικτός προς τα έξω για να ρέει και να συνδέεται. Συναισθήματα, σεξουαλικότητα, κίνηση, επιθυμία, πηγάζουν από το τσάκρα αυτό και αιτούν την εκπλήρωσή τους.

Το πρόγραμμα

Το δίωρο πρόγραμμα θα έχει θεωρητικά και βιωματικά μέρη.  Χρειάζεται να έχετε άνετα ρούχα και άδειο στομάχι κατά την έναρξη.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εγκαίρως καθώς ο αριθμός είναι περιορισμένος.

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014, 11:30 – 13:30

Τιμή: 25 €*

15 € * για τους μαθητές του yoga praxis


* Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ