Τσάκρας – Μούλανταρα “ανακτώντας το θεμέλιο της ύπαρξής μας”

Το σύστημα των τσάκρας είναι μία εις βάθος αναπαράσταση του σύμπαντος.  Κάθε ένα από τα επτά επίπεδα αντιπροσωπεύει μεγάλες περιοχές της ανθρώπινης ζωής.  Θέματα όπως αγάπη, και σχέση, δύναμη και πνευματικότητα, συναισθήματα και ένστικτα βρίσκουν την θέση τους και την θέση τους μέσα στο σύστημα αυτό.
Το σύστημα των τσάκρας περιλαμβάνει την ενεργειακή δομή μέσα από την οποία μπορούμε να οργανώσουμε την ζωτική μας δύναμη.  Ένα τσάκρα είναι ένα κέντρο οργάνωσης που δέχεται, αφομιώνει και εκφράζει τη ζωτική ενέργεια.
Βασισμένα στη θέση τους στο σώμα, τα τσάκρας έχουν συσχετιστεί με διάφορες καταστάσεις συνειδητότητας, αρχετυπικά στοιχεία, και φιλοσοφικές δομές.

Το yoga praxis προσφέρει το πρώτο σε μία σειρά δίωρων βιωματικών προγραμμάτων που θα σας γνωρίσει το σύστημα των τσάκρας και πως αυτό εκδηλώνεται στην καθημερινή ζωή.

Στην πρώτη συνάντηση θα ασχοληθούμε με πρώτο τσάκρα (μούλανταρα) που είναι η βάση, το θεμέλιο πάνω στο οποίο οικοδομείται η ύπαρξή μας. Είναι η γη που πάνω της βασίζεται η βιολογική  πραγματικότητα της ύπαρξής μας. Είναι η κατοικία του πνεύματός μας.

Το πρόγραμμα

Το δίωρο πρόγραμμα θα έχει θεωρητικά και βιωματικά μέρη.  Χρειάζεται να έχετε άνετα ρούχα και άδειο στομάχι κατά την έναρξη.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εγκαίρως καθώς ο αριθμός είναι περιορισμένος.

Σάββατο  17 Μαΐου 2014, 12:00 – 14:00

Τιμή: 25 € *

15€* για τους μαθητές του yoga praxis

* Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ