Το Lassi είναι ένα παραδοσιακό αγιουρβεδικό ρόφημα που πίνεται κυρίως το καλοκαίρι καθώς είναι δροσιστικό και αναζωογονητικό.
Υλικά
- 1 κούπα φρέσκο αγελαδινό γιαούρτι, κατά προτίμηση πλήρες
- 1/2 κούπα νερό
- 2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
- 2-3 κουταλιές της σούπας ροδόνερο
- 1/2 κουταλάκι τριμμένο κάρδαμο (προαιρετικά)
- παγάκια
Προετοιμασία
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ (εκτός από τα παγάκια) και τα χτυπάμε μέχρι να ενοποιηθούν.
Προσθέτετε τα παγάκια και φυλλαράκια δυόσμο ή τριμμένο κάρδαμο για γαρνίρισμα.